neděle 20. července 2008

Fatboy Slim - Live @ Trenčín, Slovensko 18/07/2008



Fatboy Slim hraje, diváci tančí "Praise You" taneček a to vše tak zatraceně blízko k nám - v Trenčíně...ach jooo. Ale aspoň jedna pozitivní informace - když se novináři zeptali Fatboye, zda vůbec ví, kde je Slovensko, tak přiznal, že nemá tušení :-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

a co si cakal? ked si aj prezidentsky kandidat usa mysli, ze existuje ceskoslovensko...

ale po navsteve trencina na nas urcite FBS nezabudne!!
"Piatkový večer vyvrcholil koncertom uznávaného anglického dídžeja Fatboy Slima. “Ohňostroj počas koncertu bola jediná požiadavka, ktorá vybočovala z bežných požiadaviek. Nebol drahý, pripravili nám ho kamaráti z Trenčína,” uviedol Kaščák. Fatboy Slim bol podľa jeho slov z vystúpenia na Slovensku natoľko nadšený, že hneď ráno organizátorom poslal ďakovný, ľudský a nefrázovitý e-mail. Didžeja dojal publikom nacvičený tanec počas známej piesne Praise You, návštevníci ho drilovali počas popoludnia." :-P
http://www.velkaepocha.sk/content/view/5568/57/

Lipča řekl(a)...

FBS sleduju uz peknou radku let a opravdu musim rict,ze podobnou srandicku asi jinde divaci nikdy nepredvedli.Dobra prace.

A k tomu zemepisu - kdyz hral pred lety Fatboy v Praze na party Radia 1, tak to mozna bylo stejny. Ale co chtit po cloveku, ktery je jeden den v Madarsku, druhy den v Brazilii a pracovni tyden zakonci v Tokyu :-) Nejaky Slovensko, Cesko nebo Ceskoslovensko holt nema sanci.